От днес ,мили приятели ,Дени вече е във временна ваканция 😍! Пуснаха го за няколко седмици ,както казва той ,в квартирката 😍. Вчера му беше направен отново костен мозък и назначено пълно изследване ,резултата от което ще бъде готов в неделя . Моля се на Господ,Бог и Цялата Вселена всичко да е наред и да чакаме трансплантацията 🙏🙏🙏! Ако всичко е наред аз ще бъда донор на детето си и съм сигурна ,че ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГО СПАСЯ 🙏! Няма нищо по-силно и безкрайно истинско от майчината любов ♥️! Правя пречистване на организма си и едновременно подхранване с всякакви билки и билкови сиропи ! Буквално изкупих цялата билкова аптека ! Направих си пълни кръвни и прочие изследвания и съм учудена от резултатите ! Даже ги повторих,защото си помислих,че са ги объркали с някои световен рекордьор по здравословен начин на живот 🙂! Така,че нищо не може да НИ СПРЕ 👍👍👍! Заминавам при детето си ,което не съм виждала от 3 месеца 😥 в неделя,защото там ме очакват обстойни прегледи и се надявам да излязат същите прекрасни резултати🙏🙏 🙏!
Ще дам информация за развитието на кампанията ♥️:
В дарителската сметка имаме : 324 770 лв.
От платформата на Павел Андреев на 04.06. ни преведоха по дарителската сметка 91500 лв. и в момента там има наличени: 14 200лв.
Благодаря от сърце Pavel Andreev ♥️!
По ДМС кампанията има: 16 900 лв.
Благодаря им ♥️!
Общо: 355 870 лв.
От началните оферти за 200 000 и 150 000 долара, т.е. около 682 500 лева / не се знае на къде ще тръгне долара/ ОСТАВАТ ЗА СЪБИРАНЕ ОЩЕ: 326 630 лв. или 167 500 долара.
❗СРОКЪТ Е ПРЕДПОЛАГАМ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ЮЛИ НАЙ-КЪСНО ! НЯМАМЕ ВРЕМЕ, НО ИМАМЕ ШАНС 🙏❗
❗ ОЩЕ 167 500 ДОЛАРА, АКО НЯМА НЕПРЕДВИДЕНИ РАЗХОДИ ПО ЛЕЧЕНИЕТО❗
♥️ВИЕ ,МИЛИ И ПРЕКРАСНИ ХОРА СТЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТЪТ НИ ⚘!
♥️СПАСИХТЕ ДЕНИ ВЕДНЪЖ И АЗ ЗНАМ,ЧЕ И СЕГА ЩЕ БЪДЕТЕ ДО НЕГО ⚘!
♥️ТОЙ Е ЕДНО СТРАХОТНО ХЛАПЕ ❤ И ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНС ЗА ДА ДОКАЖЕ ,ЧЕ ТЕЗИ БИТКИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ С ЛЮБОВ И ДОБРИНА ❤!
ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ 🍀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *