Здравейте, мили хора, днес е четвъртият ден от първият протокол на Дени ,а утре е последният пети ден с вливка на лекарството Mylotarg. Да се молим с този протокол лекарите да са успяли да го вкарат в ремисия 🙏! Дени се чувства много отпаднал 😔! Няма сили и желание за нищо ,героят е изтощен от лекарствата, но полага сили да се държи,дори да се шегува с неговото лъвско чувство за хумор ♥️! И вчера и онзи ден се наложи преливане на кръв заради ниският хемоглобин 😔! Всички се молим за теб ,мами и много те обичаме ♥️! Ще мине всичко и ще се прибереш жив и здрав в къщи ♥️!
Приятели,искам да приложа получената вчера и преведена днес оферта за лечението на Дени ,която обхваща ,лекарствата, трансплантацията и болничният престой. Общата стойност е 400 000 долара.
В момента по дарителската сметка има наличност 45 650 долара, които ще бъдат преведени по сметка на болница Суразки за изчистване на сумата по офертата за болничен престой от 50 000 долара . Ще останат дължими 350 000 долара 😥!
ПРИЯТЕЛИ ,ОТ ЦЯЛАТА СИ ДУША ВИ ПРИЗОВАВАМ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ПОМАГАТЕ В НАБИРАНЕТО НА СРЕДСТВА ЗА БОРБАТА НА ДЕНИ 🙏! НЕ ЗНАМ,КАК ЩЕ СЪБЕРЕМ ТОЛКОВА ГОЛЯМА СУМА И СЪМ СИЛНО ПРИТЕСНЕНА 😥!
БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ВКЛЮЧВАТ АКТИВНО В КАУЗАТА И ПОМАГАТ С КАКВОТО МОГАТ ♥️!
Не мога да опиша ,как се чувства една майка ,бореща се за живота на детето си ! Емоционалното натоварване е огромно ,финансовите затруднения са непосилни ,а рака не чака и времето ни притиска ! Затова Ви моля от цялата си душа :
ПОМАГАЙТЕ И НЕ НИ ЗАБРАВЯТЕ ! ДЕНИ НЯМА ДРУГ ШАНС ! ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕБОРИ И ДА ИЗЖИВЕЕ ДЕТСТВОТО СИ !
ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *