❗❗❗ЗОВ ЗА ПОМОЩ ❗❗❗
ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕНИ ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА И ПРИБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ ЗДРАВ 🙏❗
БЛАГОДАРЯ на всички приятели, познати,колеги и непознати мили хора ♥️! Сумата от 8871 долара беше събрана и предстои превод на втората част от 3300 долара от нея за която чакаме съдебното решение .
За съжаление при направеното функционално белодробно изследване резултатите са доста под референтните стойности и доктора отчете предасматично състояние , като назначи лечение с кортикостероиден спрей и вентолин.
Една седмица след това приеха Дени в спешният център със силно главоболие и при направената кръвна картина се установи срив на почти всички кръвни показатели в това число хемоглобин, левкоцити, еритроцити и др.😔! Записан е час за консултация с неговата лекуваща лекарка ,като тепърва ще се установява причината !
Поради влошеното му състояние бяха направени допълнителни разходи ,които за съжаление ще се увеличават заради предстоящите изследвания и консултации 😥!
Чакам оферта от болницата в Тел Авив за да бъда по-конкретна ,но така или иначе сумата няма да е малка и ще искат да бъде преведена максимално БЪРЗО 😥!
Отново отправям молба към всички вас ДОБРИ хора ♥️!
♥️ПОМОГНЕТЕ ДА СЪБЕРЕМ СРЕДСТВА ЗА СТАБИЛИЗИРАНЕТО НА ДЕНИ И ПРИБИРАНЕТО МУ У ДОМА 🙏♥️!
Много му е мъчно за мама, приятелите, разходките в парка, домашният му любимец Рая и всички хубави филмчета ,които си беше запланувал да гледа на кино 😥!
ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *