Споделено от Жени, майката на Дени:

Мили и прекрасни ,ужасно скъпи и ценни приятели, дойде време ,което дълго чаках със свито сърце и безкрайно силна воля !
Обявявам 15.06. ЗА КРАЯ НА ЕДНА СТРАХОТНА КАМПАНИЯ , истинска битка за живота на едно дете ,моето дете Денислав , моят голям герой ❤!
Нека до 15.06. да останем на линия за Дени ,а след това да продължим в същият дух за друго детенце с подобна ужасната съдба и имащо нужда от вашата помощ и подкрепа ❤! Ако при Дени се появят усложнения и нужда от още финансова подкрепа ще си запазя правото да Ви помоля за това 💕, но искренно се надявам от тук нататък да четете само позитивни неща и да се радваме всички заедно на възстановяването на малкият голям герой Дени 🙏❤! Нека Дени остане символ в сърцата на всички за това ,как заедно вършим чудеса в името на доброто ,за това ,как нищо няма граници щом е направено с любов ,за това ,как живота на детенце може да бъде спасен защото ЛЮБОВТА И ДОБРОТОТАТА СА ВИСША СТЕПЕН НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ❤!
Остана малко до края на тази битка ,не знам колко ,но се надявам тежкото изпитание да е преминало и да сме влязли във фазата на възстановяване ,която да преминем без сътресения и усложнения 🙏! Дени все още е с катетър,който се надявам скоро да бъде махнат.Все още не може да възстанови стомашната си флора след един месец неядене и получава силни и ужасно болезнени стомашни кризи 😥!
Имаме още поне месец престой в болницата и колко извън нея още не знам…не смея и да питам ! Важното е ,че за момента всичко е наред и НЕКА ТАКА ДА ОСТАНЕ 🙏! БОГ НАПРЕД И НИЕ СЛЕД НЕГО ❤!
Тази кампания ,мили хора ,беше част от моя живот и подари ЖИВОТ на най-скъпото ми : моят прекрасен ,умен и усмихнат Дени ❤! А Вие приятели ще бъдете част от нас ЗАВИНАГИ 💕, в нашите сърца и нашите души ❤! Няма подходящи думи за една майка да изрази презнателността и благодарността си към спасителите на детето и 💕! Поднасям една голяма роза 🌹 символ на любов на всеки от вас , който отдели от себе си ,от времето си ,от собственото си дете за да помогне на друго имащо огромна нужда от това ❤! Бих искала доброто ,което направихте да се върне в десетократен размер на всеки от вас ❤! Благодарим Ви за всичко и на всички ❤! Нека Господ е с всеки от Вас и го дарява с щастие и любов ❤!
БЛАГОДАРИМ ❤ !
ЗА НАС БЕШЕ ЧЕСТ ❤ !
ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ❤ !
⚘“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *